"Η μαγειρική θέλει πάθος & αφοσίωση."

Όλες οι παιδικές μου αναμνήσεις βρίσκονται μέσα σε μια κουζίνα. Θυμάμαι τον εαυτό μου από πολύ μικρό να παρατηρώ τον πατέρα μου να μαγειρεύει, εικόνες που μου προξένησαν το ενδιαφέρον για τη μαγειρική. Στα σχολικά μου χρόνια, έκανα τα πρώτα μου βήματα σε αυτήν και λόγω φόρτου εργασίας των γονιών μου, η υπόθεση “μαγειρεύω” μπήκε για τα καλά στη ζωή μου.

Τελείωσα τη Σχολή Μαγειρικής Chef D’ Oeuvre το 1999 και από το δεύτερο κιόλας έτος σπουδών ξεκίνησα να εργάζομαι ως Αρχιμάγειρας στο Αερικό, πολυσύχναστο εστιατόριο του Ψυρρή.

Αφού εργάστηκα σε διάφορα restaurants της Αθήνας, το 2003 με βρίσκει στο Saint George Lycabetus, όπου εκεί είχα την τύχη να συνεργαστώ με γνωστούς Chef όπως Αλέξανδρος Παπανδρέου, Βαγγέλης Δρίσκας, Μαρκ Εντερμποργκ και ο Έκτορας Μποτρίνι. Με τον Έκτορα συνεργάστηκα στο Le Grand Balcon Restaurant, το οποίο βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο, το 2007 και 2008.

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο Saint George Lycabetus, ανέλαβα Executive Chef στο Cilentio Restaurant στο Κολωνάκι, Executive Chef στο Divine Restaurant στην Κηφισιά για τα επόμενα 5 χρόνια. Παράλληλα ήμουν Executive Chef στον όμιλο Δεληολάνη. Tο 2013 αναλαμβάνω Pegu Bar Restaurant στο Χαλάνδρι, παράλληλα το καλοκαίρι του 2013 ήμουν Consultant Chef στο “Άπειρον” στη Σαντορίνη και στο Restaurant “Τριλογία” στην Καλαμάτα για την καλοκαιρινή σεζόν, ενώ τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ανέλαβα και το The Mandarin στην Πολιτεία μέχρι και τον  Απρίλιο του 2017. Το  Απρίλιο του 2017 αναλαμβάνω Cosultant Chef στον όμιλο Mediterraneo στην Πάργα  που διαθέτει 1 ξενοδοχείο και 2 εστιατόρια. Από τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είμαι ο  Executive Chef του εστιατορίου The Dalliance House στο κέντρο της Κηφισιάς.

Όλα αυτά τα χρόνια διατηρώ έντονη σχέση με τα Media. Το 2008 ο Έκτορας Μποτρίνι με πρότεινε στο περιοδικό Food Service σαν προτεινόμενο Chef για δημοσίευση της δουλειάς μου, από το 2009 συμμετείχα σε εκπομπές όπως το Νηστικό αρκούδι, στη ΝΕΤ, το Eventful στον ΣΚΑΙ, ενώ από το 2015 είμαι ο σεφ της εκπομπής Υγεία πάνω από όλα που προβάλλεται στον Αντ1.  Από 2009 έως 2011 υπήρξα συνεργάτης στα περιοδικά του ομίλου ΙΜΑΚΟ, όπως Down Town, Nitro, κ.α. Από το 2011 μέχρι το 2014 είχα την δικιά μου στήλη στο ένθετο του Ελεύθερου Τύπο “Cook Art”,  " Κουζίνα έτσι απλά " και στο %Voldrinks.Εκτός από το προσωπικό μου site, μοιράζομαι τις συνταγές μου σε site όπως το Ladylike.gr , Reader.gr, Andro.gr κ.α ...