Μπριός (Brioche) Με Νουτέλα

2 κ.σ ξερή μαγιά

50 γρ  ζάχαρη
375 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
75 γρ γιαούρτι
75 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1αυγο
Ηλιέλαιο για το ταψί
200 γρ νουτελα
1 κ.γ γάλα για επάλειψη
1 κ.σ φουντουκια

Σε μπολ ανακατεύουμε μαζί την μαγιά, 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και 75 γρ αλεύρι μαζί με 100 μλ χλιαρό νερό,τα ανακατεύουμε και καλύπτουμε με μεμβράνη, αφήνουμε το μείγμα για 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Κατόπιν Ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλεύρι, το γιαούρτι, το βούτυρο, αυγό και μια κουταλιά του γλυκού αλάτι και ζυμώνουμε για 10 λεπτά μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Βάζουμε την ζύμη σε ένα λαδομενο μπολ το καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για μια ώρα μέχρι να διπλασιστει η ζύμη.
Ζεσταίνουμε την σοκολάτα σε Μπεν μαρι η στο micro. Χωριζουμαι την ζυμη στα 4. Χρησιμοποιοντας ένα πιάτο 25 εκατοστών σαν οδηγό απλώνουμε το κάθε ένα ζυμάρι στο μέγεθος του πιάτου. Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και βάζουμε το ένα ζυμάρι πρώτα και το καλύπτουμε με 3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε άλλες 2 στρώσεις. Η τελευταία στρώση μένει χωρίς σοκολάτα.
Βάζουμε το πιάτο από πάνω και κόβουμε τις άκρες που εξέχουν. Βάζουμε από πάνω ένα ποτήρι 7.5 εκατοστών και πιέζουμε από πάνω να γίνει σαν το κέντρο ενός λουλουδιού. Χωρίς να πειράξουμε το κέντρο κόβουμε την ζύμη στα 4 και ξανά στα 4. Σαν πέταλα λουλουδιού. Στρίβουμε τα πέταλα 3 φορές στη αντίθετη κατεύθυνση και στο τέλος κάνουμε ένα στρογγυλό τέλος. Αλείφουμε με λάδι καλύπτουμε με λάδι και το αφήνουμε για 45 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
Εναλλακτικά αν δεν υπάρχει χρόνος για το ζυμάρι μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία με φύλλο σφολιάτας.